Wilt u informatie of heeft u een vraag?
Maak dan gebruik van een van de volgende mogelijkheden.

 

voor meer informatie en vragen

kunt u ons bellen:

06-41038329

 

óf u stuurt een e-mail naar:

 

stichting.cwwb@gmail.com 

 

óf u stuurt een brief naar: Cliëntenraad Wwb Lingewaard
p/a Margrietstraat 5
6851 LC Huissen
Wij kunnen u alleen terugbellen op een bereikbaar telefoonnummer

De Cliëntenraad wordt vaak gebeld om advies. Ons 06-nummer is niet altijd binnen handbereik. Een antwoordapparaat is dan te beluisteren en er kan dan een bericht worden ingesproken. Geef altijd een telefoonnummer op zodat de Cliëntenraad u kan terugbellen.
Het gebeurt wel eens dat er een 06-nummer wordt vermeld en als wij dit nummer dan bellen wij te horen krijgen: Dit nummer is niet in gebruik.
Helaas kunnen wij u dan niet bereiken.
Ons advies: indien u binnen 3 werkdagen geen telefonische terugmelding ontvangt stuur ons dan s.v.p. een e-mailbericht óf een briefje over de post.


• → De Cliëntenraad Wwb heeft regelmatig een overleg (met uitzondering van de maand augustus). Deze vergaderingen zijn in beginsel openbaar. Wel stellen wij het op prijs, dat u zich vooraf telefonisch aanmeldt als u een vergadering wilt bijwonen. De exacte datum, tijd en locatie wordt dan aan u doorgegeven.
• → Bent u als ervaringsdeskundige of anderszins betrokken met uitkeringsgerechtigden en wilt u ook de belangen van deze doelgroep behartigen? Neem ook dan contact met ons op.

Wilt u ook actief zijn in de Cliëntenraad?
We ondervinden dat onze mening en onze inbreng zeer gewaardeerd wordt en dat onze bijdrage door de beleidsmakers van de gemeente Lingewaard wordt meegenomen in hun werkzaamheden.
Wilt u ons werk c.q. onze cliëntenraad komen versterken, neem dan contact met ons op. Wij vertellen u dan alle ins en outs van onze activiteiten en misschien gaan we samen verder.

 

 

contactformulier

 

 

 

 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ZOEKEN OP DEZE SITE

 

Cwwb
p/a Margrietstraat 5
6851 LC Huissen

..................................................

06-41038329

..................................................

email naar CWWB